Σύστημα παρακολούθησης περιπολιών QR-Patrol

Σύστημα παρακολούθησης περιπολιών QR-Patrol
25 Μάι 2017

Ένα σύστημα παρακολούθησης περιπολιών συμβάλλει στην ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών φύλαξης που προσφέρουν οι εταιρείες παροχής υπηρεσιών ασφαλείας καθώς τις βοηθά στην καλύτερη παρακολούθηση των φυλάκων τους και τη διαχείριση των περιουσιακών τους στοιχείων.

Λόγοι χρήσης συστήματος παρακολούθησης περιπολιών

Οι λόγοι που καθιστούν απαραίτητη τη χρήση ενός συστήματος παρακολούθησης περιπολιών από εταιρείες και οργανισμούς φύλαξης περιοχών και κτιρίων είναι πολλαπλοί.

Ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους είναι η απλούστευση της συνολικής διαδικασίας  της περιπολίας. Πλέον τα σημειωματάρια καθίστανται περιττά μιας και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται έντυπη καταγραφή δεδομένων. Η αποστολή αναφορών από τους φύλακες πραγματοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού παρέχοντας στο κέντρο παρακολούθησης πληροφορίες με αυτόματο τρόπο σε πραγματικό χρόνο.  Μειώνοντας το χρόνο εργασίας που απαιτούνται για δευτερεύοντος σημασίας εργασίες, ένα σύγχρονο σύστημα παρακολούθησης περιπολιών επιτρέπει στις εταιρείες και τους φύλακες να επικεντρωθούν στις βασικές τους εργασίες.

Σημαντικός λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο ένα σύστημα παρακολούθησης περιπολιών είναι η οργάνωση η οποία προσφέρουν. Σε ένα cloud-based σύστημα, όπως είναι το QR-Patrol, ο χρήστης μπορεί να κάνει ανάκτηση των δεδομένων, που είναι αποθηκευμένα σε ασφαλείς βάσεις, από όπου και αν βρίσκεται και όποτε το επιθυμεί. Παράλληλα, ένα σύστημα παρακολούθησης περιπολιών βοήθα στην τήρηση του απαραίτητου ιστορικού για κάθε περιπολία που εκτελέστηκε σε κάποιο χρονικό διάστημα. Οι υπάλληλοι του γραφείου είναι πλέον σε θέση να βρίσκουν όποια πληροφορία επιθυμούν με την πραγματοποίηση μίας απλής αναζήτησης στον υπολογιστή τους γλυτώνοντας έτσι το χρόνο που θα ξοδεύαν αν τα αναζητούσαν σε χειρόγραφα αρχεία και φακέλους.

Προσωπικό και σύστημα παρακολούθησης περιπολιών

Smartphone σύστημα παρακολούθησης περιπολιώνΜε τη χρήση ενός συστήματος παρακολούθησης περιπολιών η εταιρεία μπορεί να επιβεβαιώσει ότι οι φύλακες της πραγματοποιούν τις περιπολίες που τους έχουν ανατεθεί. Σε περίπτωση που δεν πραγματοποιούνται οι περιπολίες τότε επηρεάζεται η παραγωγικότητα της επιχείρησης. Δίνεται έτσι η δυνατότητα στην επιχείρηση να αξιολογεί τους εργαζομένους. Δε θα έπρεπε όμως το σύστημα παρακολούθησης περιπολιών να αντιμετωπιστεί ως κατάσκοπο από τους φύλακες. Αντιθέτως πρέπει να αισθάνονται ότι η εταιρεία τους νοιάζεται για αυτούς και ότι σε περίπτωση κινδύνου θα τους αποσταλεί αμέσως βοήθεια.

Η ενσωμάτωση των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων στον κλάδο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας κρίνεται απαραίτητη ώστε να υπάρξει βελτίωση των υπηρεσιών προστασίας ανθρώπων και περιοχών που προσφέρουν οι εταιρείες.

Η Mega Sprint Guard, αποτελώντας μια σύγχρονη εταιρεία security που επιζητά την ουσιαστική αναβάθμιση των υποδομών της, κάνει χρήση του συστήματος παρακολούθησης περιπολιών QR-PATROL  με στόχο την παροχή των βέλτιστων υπηρεσιών προστασίας και ασφαλείας.

Είμαστε σε κάθε περίπτωση στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε απορία ή ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε μέσω της ειδικής φόρμας επικοινωνίας, είτε μέσω των social media:

Facebook: https://www.facebook.com/MEGA-SPRINT-GUARD-AE-171084546291111/

Twitter: https://twitter.com/megasprint

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mega-sprint-guard

Share

Giannis

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>