Γιατί να προσλάβετε φρουρό φύλαξης | Mega Sprint Guard Electronics

Γιατί να προσλάβετε φρουρό φύλαξης | Mega Sprint Guard Electronics
21 Ιουν 2016

Πολλές φορές, για την επίτευξη της απόλυτης ασφάλειας και προστασίας της ιδιοκτησίας μια επιχείρησης ή ενός οργανισμού, είναι απαραίτητη η εκμετάλλευση των υπηρεσιών ασφαλείας των εταιρειών φύλαξης. Αυτό συνεπάγεται πως, για την προστασία των αγαθών, χρειάζεται να επιστρατευθούν φρουροί φύλαξης, οι οποίοι, σε συνδυασμό με την εγκατάσταση κλειστών κυκλωμάτων ασφαλείας (CCTV) θα παρέχουν άριστη κάλυψη του περιουσιακού χώρου. Οφείλει να αναλογιστεί κανείς πως, για το σύνολο των παρεχόμενων υπηρεσιών, αλλά και για την κάλυψη που παρέχεται, τα οικονομικά έξοδα είναι ελάχιστα, ειδικά αν πρόκειται για μεγάλες εγκαταστάσεις που περιλαμβάνουν πολύτιμα αγαθά. Στα πλαίσια αυτών των καταστάσεων, η Mega Sprint Guard Electronics φροντίζει, ώστε οι φρουροί φύλαξης που διαθέτει να είναι σε άριστη κατάσταση και ετοιμότητα, για οποιοδήποτε γεγονός.

Φρουροί φύλαξης: Μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας

Οι φρουροί φύλαξης μπορούν να δράσουν εξίσου αποτελεσματικά, αν όχι πιο αποτελεσματικά, από οποιοδήποτε κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης χώρου. Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι, σε περίπτωση εκδήλωσης κάποιου εκτάκτου περιστατικού ή κινδύνου, ο εκάστοτε φρουρός είναι σε θέση για άμεση δράση και καταστολή του κινδύνου, σε αντίθεση με το σύστημα παρακολούθησης, το οποίο ενημερώνει την εταιρεία φύλαξης και εκείνη με τη σειρά της αποστέλλει ειδικές μονάδες. Έτσι, ενδεικτική χρήση είναι η επικουρική λειτουργία των συστημάτων παρακολούθησης, βοηθώντας στην ακόμη καλύτερη δράση των φρουρών, προσφέροντας στις εγκαταστάσεις επιχειρήσεων 24ωρη προστασία, 7 ημέρες τη βδομάδα.

Σύνοψη

 

Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και μεγάλο ζήλο στις παρεχόμενες υπηρεσίες της, η Mega Sprint Guard Electronics έχει κατορθώσει να επιτύχει πολλαπλές διακρίσεις σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο. Ως αποτέλεσμα της συνεχούς βελτίωσής της και των ποιοτικών της υπηρεσιών, διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, για την κάλυψη των αναγκών των πελατών της από ολόκληρο των ελληνικό χώρο. Ωστόσο, πέρα από μια ηγετική δύναμη στο χώρο της παροχής υπηρεσιών ασφαλείας, η Mega Sprint Guard Electronics αποτελεί και μια εταιρεία με ανθρώπινο άγγιγμα. 

 

Για οποιαδήποτε απορία ή ενδιαφέρον έχετε σχετικά με τους φρουρούς φύλαξης ή οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία μας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή αφήνοντας το σχόλιό σας, μέσω των social media.

 

Facebook: https://www.facebook.com/MEGA-SPRINT-GUARD-AE-171084546291111/

Twitter: https://twitter.com/megasprint

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mega-sprint-guard

Share

petros

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>