Φύλαξη Χρηματαποστολών | Mega Sprint Guard Electronics

Φύλαξη Χρηματαποστολών | Mega Sprint Guard Electronics
14 Ιουν 2016

Η Mega Sprint Guard Electronics, βασιζόμενη πάντα στην ηγετική της παρουσία που διαθέτει στο χώρο της παροχής ποιοτικών υπηρεσιών ασφαλείας, αναλαμβάνει τη φύλαξη χρηματαποστολών και άλλων πολύτιμων υλικών. Επιστρατευόμενη την τεχνογνωσία, την πολυετή εμπειρία και τον κορυφαίο τεχνολογικό εξοπλισμό που διαθέτει, εξασφαλίζει την αποτελεσματική φύλαξη, με βάση τις παγκόσμιες προδιαγραφές. Τόσο το διοικητικό προσωπικό όσο και το έμψυχο δυναμικό της εταιρείας παρουσιάζουν μεγάλη αφοσίωση και ενδιαφέρον, κερδίζοντας, έτσι, την εμπιστοσύνη των πελατών. Τα χαρακτηριστικά αυτά αποτελούν και το βασικό λόγο της διάκρισης της Mega Sprint Guard Electronics σε πανελλήνιο και πανευρωπαϊκό επίπεδο, με αποκορύφωμα τη βράβευση στο Ευρωκοινοβούλιο ως μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Προετοιμασία και εκπαίδευση για τη φύλαξη χρηματαποστολών

Διαθέτοντας μακροχρόνια συνεργασία με ειδικούς αξιωματικούς των σωμάτων ασφαλείας, η Mega Sprint Guard Electronics εξασφαλίζει τη συνεχή εκπαίδευση και επανεκπαίδευση του προσωπικού της, αλλά και τη διατήρηση της αποτελεσματικότητας του. Στην εκπαίδευση αυτή περιλαμβάνεται η ενημέρωση στις σύγχρονες τεχνικές και τα νέα τεχνολογικά μέσα, την αντιμετώπιση εκτάκτων περιστατικών, αλλά και την φύλαξη χρηματαποστολών και επισήμων προσώπων.

Προσέγγιση και νοοτροπία

Κάθε αποστολή μελετάται ξεχωριστά και υπό τις ιδιαίτερες συνθήκες που τη χαρακτηρίζουν, ώστε να διεκπεραιωθεί η κατάλληλη στρατηγική, που θα εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά των αγαθών, χωρίς να τεθούν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές ή να προκληθούν υλικές ζημιές. Έτσι, κάθε περίπτωση είναι μοναδική και απαιτεί ειδική μεταχείριση και μέγιστο επαγγελματισμό. Επομένως, το προσωπικό που συμμετέχει στην εκάστοτε περίσταση οφείλει να παραμένει συγκεντρωμένο καθ” όλη τη διάρκεια, ενώ, παράλληλα, ο εξοπλισμός που χρησιμοποιείται να είναι σε άριστη κατάσταση.

 

Σύνοψη

Η Mega Sprint Guard Electronics διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με σκοπό την εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερόμενων πελατών της. Η προσέγγιση που ακολουθεί η Mega Sprint Guard Electronics την καθιστά, πέρα από μια αποτελεσματική και ηγέτιδα δύναμη στο χώρο της παροχής υπηρεσιών φύλαξης, μια εταιρεία με ανθρώπινο άγγιγμα.

Μπορείτε να μας εκφράσετε οποιαδήποτε απορία σας ή ενδιαφέρον σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας, επικοινωνόντας μαζί μας συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή αφήνοντας το σχόλιό σας, μέσω των social media.

 

Facebook: https://www.facebook.com/MEGA-SPRINT-GUARD-AE-171084546291111/

Twitter: https://twitter.com/megasprint

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/mega-sprint-guard

Share

petros

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>